I.d brudmakeup

Bröllopstemat rullar vidare och vi har hunnit göra en brudmakeup av tre. I onsdags gick Lisa igenom en variant med Id produkter.

De flesta brudar vill se vackra och naturliga ut på sin bröllopsdag så vi jobbade med en noggrann  bas bestående av concealer, foundation, solpuder och rouge. För att markera ögonen lite lagomt använde vi oss av en ljus skugga på hela locket sedan en ljusgrå och en lite mörkare brun skugga i globen. Sedan applicerades läppenna, läppstift och glans. (bilder kommer nästa vecka)


Kommentarer
Postat av: Elina

Hej, jag har ett sådant där startkit med id-mineralpuder. VAd ska borsten som följer med användas till, rouget eller foundation? vart på kinderna ska jag lägga rouget/solpudret?

En jätterolig blogg att läsa också förresten :)

2008-09-20 @ 23:01:55
Postat av: till Elina

Hej! :) kul att du tycker om våran blogg! Den borsten du får med kan du använda till både foundation och rouge eller solpuder, men om du har en gammal borste hemma eller om du köper en ny till mineral-veil för du ska inte använda samma borste till foundation och mineral veil för då blir de inte nå bra resultat. hoppas svaret hjälpte dig :)

2008-09-24 @ 18:32:28
Postat av: Elina

Vet du ungefär vart jag ska lägga solpudet, på eller under kindbenet? :)

2008-09-24 @ 22:07:48
Postat av: till Elina

du kan änvända solpudret som rouge och då lägger du det på kindbenet, eller så kan du "shaeda" med de och då lägger du de på pannan, under kindbenet, på hakan och lite på näsan :)

2008-09-25 @ 15:10:30
URL: http://hv07d.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0