Sommar!

Hej alla glada!

ska passa på att gratta alla som tog studenten idag, riktigt kul för dom!
frisör treorna kom in och skulle va snälla me oss, för det finns ju inte nån som går i trean på vår linje så då passade dom på att skrika lite på oss, men som dom sa, bara ett år kvar!
ett år kvar som kommer gå super snabbt !

vi börjar v 34 tror jag sen har vi 8v praktik från v 44 och frammåt, som sagt dagarna kommer bara flyga förbi!

Vår lärare Lisa berättade idag att vår spa lärare eva kommer troligtvis inte komma tillbaka till höst för hon kommer stanna i stockholm. Jätte tråkigt för oss men vi hoppas allt går bra för henne och vill gärna att hon kommer upp och hälsar på oss så ofta hon kan, för vi kom sakna henne!

tjänsten som spa lärare för oss är nu ute så alla som har utbildning för de pch känner sig sugna på att ta oss an , go fore it!


Nu går vi på sommarlov och de kommer vara ganska dött på bloggen men till höst hoppas vi att alla som läser vill fortsätta att följa oss i vår roliga utbildning!

Vi önskar er alla en jätte härlig sommar!


KRAM HV07D

Koisti

Min praktik började väl kanske inte så himla bra... skulle vara på ett ställe som heter 2fixu i Vilhelmina och allt lät superseriöst innan jag kom dit... fin nyrenoverad salong, brett utbud som passade vår linje perfekt... ställe i centrum av Vilhelmina. YES tänkte jag, men ack så fel det blev.

För på hennes salong fanns INGET FOLK. Inte en enda kund på de tre dagarna jag hann vara där... så jag ringde till min lärare som sa att jag fick byta om jag hittade nåt annat. Great, jag hade ju redan ringt överallt annars där jag kunde tänkas få en plats...

Men Kicks i Skellefteå fick jag tillslut tag på, och veckan efter fick jag börja där. HELT UNDEBAR tid har jag haft där, alla är supersöta och snälla och säger åt mig att bara suga till mig allt jag kan, och det har jag verkligen gjort. De här veckorna har varit några av de mest lärorika i mitt liv, och några av de roligaste också för den delen. Minst en sminkning per dag har jag hunnit med och på väldigt olika människor... småtjejer, ungdomar, medelålders, äldre... till och med en kille, dock något ofrivilligt men, haha.

Jag fick plocka och rota som jag ville bland märken som Lancôme, Dior, Elisabeth Arden, Helena Rubenstein, Kanebo och använda de produkterna att sminka med. En hel del hudvård har jag också hunnit med att lära mig.

Jag har hur som helst haf en perfekt praktik som verkligen gett lön för mödan... i lycka och branchvana alltså.
Pengar är inte allt här i världen, tänk på det!

Puss!
/ koisti.

RSS 2.0