balen 08

I tisdags var det fullt ös i vårat klassrum. Vi tog emot balkunder hela dagen från kl 9.00 till 16.00!
Vi slet som djur och resultatet blev kanon bra! Från början var vi lite nervös eftersom våran make lärare var utomlands och vi skulle behöva klara allt själv men vi visade att vi kunde när det verkligen gällde, härligt brudar! :) ett stort tack till Ingela också som var där och stöttade oss och hade fixat så fint med saltapinnar m.m

Det vi erbjöd var lackning & sminknig, vi hoppas att alla våra kunder blev riktigt nöjda och hade de super kul hela kvällen, ni var iallafall ur snygga på röda mattan ! :)

Resultatet av smikningarna kommer kankse i morgon eller måndag då vi har tid att lägga in bilderna från kameran på skolan. Men lägger in en bild på våran malin som gick på balen med sin pojkvän. supersnygga var ni båda två :)

 

P.S vill bara säga bra jobbat idag brudar på läsårets sista prov som var i spa, nästa vecka är dom flesta ute och jobbar men det finns några tappra själar kvar på skolan som kommer få det väldigt trevligt med mycket fika :)
snart är det sommarlov, och jag (östersundaren) kommer sakna alla solstrålar i umeå men får hoppas att sommarlovet går fort så vi får träffas snart igen.

ha en bra kväll :D

Besök av kramfors

I morgon (fredag) kommer stylist med spa få besök av Kramfors.
Dagen kommer bestå utav att vi ger dom rygg & nack massage och dom kommer ge oss energimassage,
vi är väldigt förväntningsfulla och tycker att de ska bli jätte kul att få träffa om de omtalade hantverksprogrammet som Lisa pratat om. Ni är så välkommna till oss och hoppas ni tycker de ska bli roligt att få komma och se hur vi har de hos oss. Vi skriver mer i morgon när vi vet exakt vad som hände på dagen :)

Våran make up lärare har kommit hem från sin solsemester. brun och fin var hon så klart!  , välkommen hem Lisa :D

Make up storeHär kommer lite bilder från makeupstore.
Vi som va där: Sara, Frida, Nina, Louise, Emelie, Ellen & PernillaTack Elin och Amanda!Skyltdockor för Rut mfl

Här kommer lnågra bilder från gårdagen ..


Lördag 24/5Appropå helgen kan vi passa på att meddela att vi kommer att synas både på makeupstore i MVG gallerian och i skyltfönstrena på rut m. flera. Från kl 13.00Kroppspeeling

hej alla glada! i eftermiddag har vi spa lektion och idag ska vi göra kroppspeeling. Vi kommer att skrubba bort alla gamla hudceller och bli lena som babyrumpor! Mer om produkterna vi kommer att använda skriver vi om senare.

Ha en bra dag! snart helg :)

Specsavers modell tävling

Har varit lite dålig uppdate här på bloggen ett tag, men de beror på att dom flyttat våran blogg från blogg.se till publishme.se  så vi har inte kunnat kommit in på bloggen... men nu ska de bli ändrat på de :)

Malin, Evaline, Carro och Sofia K-E stod en lördag för två veckor sedan på MVG gallerian och sminkade för make up store på specsavers Optiks modell tävling. Tävlingen gick ut på att man kom dit och anmälde sig för att vara med och tävla om modell kontraktet. Man blev stylade av oss sedan prövade man ut ett par glasögon som man trivdes i. Efter de tog en fotograf några bilder på dig, sen är de bara att hålla tummarna att dom ville ha just dig.
Du kan läsa mer om den tävlingen på www.specsavers.se

Tjejerna jobbade på jätte bra, hoppas dom tävlande blev nöjda!

Nu börjar skolan lida mot sitt slut, fortsätt kämpa dom 3 veckor som är kvar brudar!
Efter lunch väntar en lektion med naglar där vi ska göra fransk manikyr på varandra, de ska bli jätte roligt! :)

Ha en fortsatt bra dag!
Ni som läser bloggen får gärna lämna någon kommentar efter er om ni har några tankar eller funderingar om bloggen eller vårat program!

  

Hårlektion och studiebesök

Dagens lektioner var lärorika och roliga.

På morgonen fick vi börja med genomgång av läggning som våran hårlärare Christina hjälpte oss med, och det såg minst sagt lättare ut än vad det var, men alla var duktiga och höll humöret uppe och lyckades åstadkomma någorlunda bra läggningar på sina dockor till slut iallafall. Läggning använder man när man vill att en frisyr ska hålla extra länge, och man tar ofta hjälp utav spolar och clips för att få den form och typ av frisyr som man vill ha. När man rullat håret trär man ett nät över, och låter det torka i en torkmaskin, tada! Bilder kommer senare!På eftermiddagen tog alla snygga stylisttjejer bussen till SVT i Umeå och fick träffa Maud igen, nu var det hennes tur att berätta för oss vad hon höll på med, hur hon jobbade, och hon visade oss runt på anläggningen. Alla blev nog postivit överraskade och glada av att få komma dit och ta del av en makeup artist som jobbar med TV. Att få tips och råd och få veta saker av henne var också superkul! Som exempel var Elin Ek ("Grynet") där förra veckan och blev stylad av henne, och på fredag kommer Brolle Jr dit och ska bli tillfixad till programmet psalmtoppen.


Vi tackar Maud för att vi fick komma, och hoppas att det blir fler besök!

Bröllopssminkning
En solig vårdag gifte sig ett par i möbelaffären MIO i umeå. Malin och Evaline i våran klass fick äran att sminka brudparet. Här nedan ser ni resultatet: Brudgummen fick en enkel bas med fondation, concealer och puder för att få en så jämn och fin hud som möjligt. På bruden lades först en ljus skugga över hela ögonlocket, sedan en ljusrosa skugga på ögats rörliga del. Globen markerades med en brun skugga och för att framhäva ögonen mer användes en brun eyeliner och svart mascara. Med ett rosa läppstift och ett glans på läpparna gjorde "det lilla extra". Vi vill även passa på att gratulera brudparet och önska all lycka i framtiden!


340290-271


RSS 2.0