balen 08

I tisdags var det fullt ös i vårat klassrum. Vi tog emot balkunder hela dagen från kl 9.00 till 16.00!
Vi slet som djur och resultatet blev kanon bra! Från början var vi lite nervös eftersom våran make lärare var utomlands och vi skulle behöva klara allt själv men vi visade att vi kunde när det verkligen gällde, härligt brudar! :) ett stort tack till Ingela också som var där och stöttade oss och hade fixat så fint med saltapinnar m.m

Det vi erbjöd var lackning & sminknig, vi hoppas att alla våra kunder blev riktigt nöjda och hade de super kul hela kvällen, ni var iallafall ur snygga på röda mattan ! :)

Resultatet av smikningarna kommer kankse i morgon eller måndag då vi har tid att lägga in bilderna från kameran på skolan. Men lägger in en bild på våran malin som gick på balen med sin pojkvän. supersnygga var ni båda två :)

 

P.S vill bara säga bra jobbat idag brudar på läsårets sista prov som var i spa, nästa vecka är dom flesta ute och jobbar men det finns några tappra själar kvar på skolan som kommer få det väldigt trevligt med mycket fika :)
snart är det sommarlov, och jag (östersundaren) kommer sakna alla solstrålar i umeå men får hoppas att sommarlovet går fort så vi får träffas snart igen.

ha en bra kväll :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0