Modevisning av Kii

I Fredags fick 5 i våran klass Linnea,Malin,Emelie,Sara (hon gick även modevisningen) och Ellen vara med om något otroligt roligt. Vi har fått varit med och hjälpa kläd butiken Kii på deras modevisning på Folketshus.

Vill ni läsa om våran sjukt roliga upplevelse så läs här nedanför, annars njut bara av bilderna.
Det började med att flytta alla kläder, skor, accessoarer som skulle användas på fredag morgon från butiken till folketshus. Där packade vi upp allt och hängde upp allt på klädställningar i ordning så alla modeller skulle veta vart deras kläder var och vilken ordning dom skulle sätta på dom. Vi sprang sen till WOW där modellerna blev fixade i håret och där vi även sminkade dom. Tillbaka till Folketshus för genrep och övning av gång. Hittills hade allt gått sjukt bra, och de fortsatte även så! När folket började rulla in stod Linnea, Malin,Ellen och Emelie vid ingången och delade ut ELLE tidningar, läppglans och frisörerna på WOW delade ut goddiebags med lite produkter.
Strax innan visningen skulle börja sprang vi tillbaka och såg till så modellerna hade på sig kläderna som dom skulle och var också beredd med nästa ombyte. Visningen hade fyra TV-serier som tema: Twin peaks, Beverly hills, Sex and the city och Dallas. Alla hade två modeller var som man hjälpte , men våran lärare Ingela var med och hoppade in istället för Sara eftersom hon som sagt gick modevisningen. Vi hade kort tid att byta kläderna och trångt var det. Trots att alla var stressade blev visningen fantastisk, modellerna var super duktiga och självklart snygga också. 
Visningen var slut och det var dags för oss att hänga upp alla kläder som låg överallt och ställa tillbaka allt som de skulle vara.
Det är nog svårt för er som läser  att förstå hur tight med tid vi hade och samtidigt hur roligt och lärorikt det var men vi vill tacka Frida och Filippa så himla mycket först och främst för att vi fick hjälpa er med visningen och även att ni stöttade oss! Det var kul att höra att ni var så imponerade av oss och tyckte att vi var duktiga, sträck på er stylister! 

Vi är unga och har en bit kvar innan vi har uppnått våra stora drömmar och mål inom vårat yrke (spelar ingen roll om det handlar om makeup,klädstyling,spa,hårstyling), men med en sån här upplevelse i bagaget känns framtiden ljus.

Linnea och Malin hjälpte även till på deras andra modevisning (på Lördagen) som var på torget. Det var alltså mindre styliste på plats men vi fixade det ändå. Började även denna dag med att frakta kläder, sen på WOW och sminka därefter till torget och kolla till kläderna. Det var sjukt kallt ute så vi höll till i en mini lastbil (om man nu kan kalla de lastbil) som var uppvärmd men de var knappt så vi rymdes. Ni kan ju föreställa er hur de var där inne, trångt, stressigt och kaos. haha men alla var glada och det är huvudsaken :) En helt otrolig helg !

och nu till er som skippade läsandet och bara ville se bilderna:

förberedelser...


Twin peaks
Leon


Amanda

Lisa

Monica

Emelie


Malin

Erik

Sara

Leo

Sarita


Beverly hills
Sex and the city


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0